Outlook beállítása. Freemail-re nem működik. Hogyan kell?
Van két freemaail, egy mail.com és egy hotmail-es e-mail címem amiket szeretnék egy helyről kezelni. Nos ajánlották nekem az outlook használatát. El is kezdtem de megakadtam az első fiók beállításánál (freemail).
Hogyan kell a négy fiókot beállítani és hova miket kell írni. A google-en nem bírtam eligazodni hiába kerestem.
Amatőr vagyok ehhez elismerem. :-)
Köszi
hi! ezzel két gond van.
1. a freemail egy fosadék.
2. Outlook is.
mit tégy: próbáld más klienssel. pl Entourage.
(nem értem a Microsoft miért nem tudja 100%-ra megcsinálni az alap appjait, a Mac OSX meg igen. A Mail nekem első kattintásra tökéletesen ment.)
Az első ponttal egyetértek, a másodikkal nem. Jó volt a 2003-as és a 2007-es is, de a legujabb, a 2010-es outlook meg már minden igényt kielégit. Nincs még egy levelezőkliens, amelyben annyi praktikus szerkesztési funkció lenne, mint ebben.
Helyedben megszüntetném a freemail-t és helyette gmail-ra térnék rá, mert ezzel tudnád -az IMAP protokoll használatával- a legproblémamentesebben egy helyen, egy ablakban egyszerre látni és kezelni leveleideidet.
Ehhez tanulmányozzad ezt a blogot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
adj egy email címet amivel fel tudlak venni MSN listámra.
és ott segítek részletesen mindent beállítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!