A Sacred játékban hogy lehet a megölt ellenségtől/kezéből elvenni a fegyvert mert nekem ha meghal egy ellenség akkor a kezébe mutatja a fegyvert és azt hogy lehet elvenni mert egyszer már nekem sikerült még régen tehát hogyan kell?
Figyelt kérdés
És biztos hogy lehet mert ugy szereztem sok pénzt hogy az elvett fegyvereket,pajzsokat is összegyűjtöttem és eladtam és nem merek addig belefogni a játékba ameddig nemttudom hogy hogyan kell ezt csinálni.Mert nem akarok olyan sok cuccot elhagyni az ellenségeknél SEGÍTSETEK.2010. dec. 19. 22:11
1/2 anonim válasza:
Csak azt tudod elszedni tőle, ami kipottyan a földre. Ezek csillogni fognak, és ha az 'A' betűt megnyomod (remélem jól emlékszem, rég játszottam vele) akkor felvesz mindent a földről a közelben. Ha a pointert ráviszed ezekre a csillogókra, akkor egyesével is felszedegetheted.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi de ezt én is tudom és biztos hogy lehet tőlük elszedni a cuccokat mert nekem sikerült!
2010. dec. 20. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!