Milyen programmal lehet letölteni a netről videókat? És hol tudom ingyen letölteni a programot?
Figyelt kérdés
És ha lehet biztonságos legyen. Ne olyan, mint a Real Player.2009. jan. 22. 20:42
1/5 anonim válasza:
Googleba beírnád videó letöltő programok akkor találnál..
2/5 A kérdező kommentje:
Beírtam, de egy csomó baromságot ad ki, aminek semmi köze hozzá.
2009. jan. 22. 20:59
3/5 anonim válasza:
végül is nem írtad hogy konkrétan honnan szeretnél letölteni videókat,de íme egy link: [link] ez a progi a youtube-ról tölt le videót!! remélem segítettem!!
4/5 A kérdező kommentje:
A youtube-ról van letöltő programom. De olyan kellene, amivel akárhonnan le lehet. Kösz a 2. válaszolónak, hogy megpróbált segíteni. :-)
2009. jan. 23. 15:21
5/5 anonim válasza:
a limewire progival, a letöltőköszpont.hu-n(ne ékezettel írd be) le tudod tölteni ingyen a programot, de ott van még jópár ilyen program
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!