Ez mi lehet? Az Xfire-nek szüksége van az FFF engedélyezésére, hogy a játékokat futtatni tudja.
Szia!
Igazából erre megoldást nem tudok, sajnos angol oldalakon ssemmit nem találtam erről, viszont azt tudod csinálni, hogy az xfire-ben kinézed a szervert, kimásolod annak IP-címét,ezután belépsz a játékba és legtöbb játéknál a "0"-val le tudod hivni a console menüt, ide beírod, hogy "connect IP cím", itt az ip cím helyére természetesen bemásolod azt amit az xfire-ben már kimásoltál. Én így használom. Remélem érthető volt. :)
A kérdésedre a válasz az, hogy a win7-nek van egy olyan butasága, hogyha a program "változtatásokat" akar végrehajtani a gépeden akkor ahhoz rendszergazdai engedély kell. Ezt úgy tudod kikapcsolni, hogy a start menü keresőjébe beírod, hogy felhasználói fiókok felügyelete->katt amit talált aztán ott húzd le, hogy soha! Persze a kockázatot vállalnod kell, de így új programok telepítésénél se kell engedélyezni hanem automatikusan menni fog! ;) Remélem segítettem!
Üdv HoPpY
hát nemtom az előbbielk sztem túldrmatizáltan sokak soltak:Dxd sztem ezalegegyszerűbb
Xfire-Tulajdonsságok-Kompatibilitás(fül) ésott kipipálod a program futtatása rendszergazdaként-tet alkalmaz, ok aztán elindítoda z xfiret engedélyezed az update-t és kész .. ezylegegyszerűűűbb.D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!