Mi az hogy windowsos meg hogy linuxos?
Nem mondtam, hogy nem létezik. Azt mondtam, hogy ha mutatsz egyet - mondjuk egy icipici, szabadon kószáló vírusocskát - akkor jön a puszi a popódra. :)
Itt nem mutattál egyet sem! ;)
Egyébként a Linuxos vírus olyan, mint a Yóisten. Mindenki tudja, hogy van, beszél is róla, de még senki sem látta. :D
Kb. olyan 15 és 40 közötti számban fordul elő Linux alá írt vírus. Ezek döntő hányada nem képes már kárt okozni Linux alatt, de többségükben (talán mind) még reprodukálni sem képesek már magukat Linux alatt. (Eljárt felettük az idő.)
Amit beraktál linket, az 6 éves cikk. És az is alapvetően a trójaiakról és hasonlókról beszél. (Mint ahogy te is írod: "valo igaz hogy nagy reszuk mindig is csak backdoor es jogosultsagi buveszkedes lesz"). Sokan keverik a vírus fogalmát ... bár néha nem véletlenül.
A vírus viszont - megahtározása alapján - alapvetően egy olyan program, amely képes önmaga reprodukciójára. Ez Linux esetében (Linuxos gépeken) felettébb ritka.
Kb olyan gyakorisággal fordulhat elő, mint a lottóötösöd kiváltásának pillanatában fehér hollókból álló madárraj elrepülése feletted. :)
De azért tényleg mutathatnál egy vírust. ;)
nem tudok mutatni, en is regota keresek
csak a sok szmajli (foleg kacsintos miatt) felettebb fellengzos nagykepu emberkenek tuntel igy valamit mindenkeppen akartam reagalni, de belatom hogy tudod mit beszelsz, csak nem jol fejezted ki magad OR en ertettelek felre
A kacsintós szmájli nálam általában egyfajta "barátkozós" hangnemet jelöl. Nem szeretek fellengzeni, mert olyan esetekben kiváló érzékem van ahhoz, hogy hatalmas méretű pofáraeséseket produkáljak - mindezt spontán, mindenféle rákészülés nélkül. :D
De akkor ezt megbeszéltük. ;)
Linux forever! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!