Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan inditsam el az rFactort...

Hogyan inditsam el az rFactort, ha úgy töltöttem le?

Figyelt kérdés
Letöltöttem az rFactor nevű játékot sikerült is az install, de amikor rákattintok akkar az irja ki : Please insert the correct dvd-rom. Próbáltam már deamon tools-sal és alcohol 120%-al is de nem segített, próbáltam kiirni iso file-kén és Total Commanderrel is de a szokásos szöveg: Please ins...
2009. jan. 21. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Innen letöltheted az rFactor Lite verziót, ami tudomásom szerint ingyenes. Csak egy pályával és egy autóval rendelkezik, de az rFactorcentral-ról rengeteg kiegészítést tölthetsz le hozzá.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. márc. 30. 17:13
 2/2 anonim válasza:
Crack! Mountold be. Majd miután feltelepítetted az xyz mappába a sajátgépben nyisd meg a bemountolt cd-képet majd a Crack mappában lévő rfactor file-t rakd abba a mappába ahova telepítetted. Ennyi!:D
2010. júl. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!