Hogyan inditsam el az rFactort, ha úgy töltöttem le?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az rFactor nevű játékot sikerült is az install, de amikor rákattintok akkar az irja ki : Please insert the correct dvd-rom. Próbáltam már deamon tools-sal és alcohol 120%-al is de nem segített, próbáltam kiirni iso file-kén és Total Commanderrel is de a szokásos szöveg: Please ins...2009. jan. 21. 20:36
1/2 anonim válasza:
Innen letöltheted az rFactor Lite verziót, ami tudomásom szerint ingyenes. Csak egy pályával és egy autóval rendelkezik, de az rFactorcentral-ról rengeteg kiegészítést tölthetsz le hozzá.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/2 anonim válasza:
Crack! Mountold be. Majd miután feltelepítetted az xyz mappába a sajátgépben nyisd meg a bemountolt cd-képet majd a Crack mappában lévő rfactor file-t rakd abba a mappába ahova telepítetted. Ennyi!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!