WindowsSP 3 xp-m van 64 bites Win7 et kaptam és nem kompatibilis azt irja mikor berakoma cd-t és beolvassa. Setupolni nemtudom. Ujrainditom a gépet beálitom h dvdröl menyen nem csinál semmit csak bejön a win xp. Szal nekem a 32 bites a jó?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 19:57
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Milyen processzorod van? Attól függ.
2/3 P.O.C. válasza:
1. 32-bites operációs rendszer alatt nem futnak a 64-bites porgramok. Ergo: a 64-bitese Windows 7 telepítő sem indul el. Ezért kéne beboot-olni róla.
2. Valószínűleg azért nem boot -ol be a 64-bites Win 7, mert sz@rul lett kiírva. Sok laikusnál előfordul, hogy sima adat CD-ként írják ki ráhúzva a telepítő fájlokat. Ezzel viszon a boot szektor nem kerül rá, és a lemez nem lesz boot -olható.
3/3 A kérdező kommentje:
3 napja vettem a procim
AMD athlon x2 2,8 ghz 7850
eza cd 1-2 barátomna kfelment megminden...de aztmondják. h a 64 bites szarab?! minta 32 es. most nemtudok eligazodni :D
2010. dec. 16. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!