Hol találok fujitsu siemens esprimo mobile v5535 laptophoz driver-t? ( ami jó win7-re)
Nem tudom rendesen belinkelni, mert ilyen flash a support oldaluk, de ide pötyögd be a cuccod: [link]
Vagy van a driver lemezen ilyen update progi, ami átnézi a géped és leszedi, ami kell.
Különben nekem is Esprimo van és a Win7 telepítése után minden működött driver nélkül. Neked mi nem megy?
Ha esetleg még nem sikerült volna megoldanod, akkor segítek (előző vagyok, sikerült drivert találni.)
Az itt található driver csomagot töltsd le, igaz Vistás nekem tökéletesen megy vele.
Amikor indítod a telepítőjét, azt írja, hogy a program ismert kompatibilitási problémákkal rendelkezik, de OKézd le és futtasd. Így remekül viszi az Aerot, valamint 1,0 helyett 3,0 az élményindexe. Nekem így már pl. a Sims 3-at is viszi. Remélem segítettem!
Nem tudom, neked nem recsegett-e a hang, egy tipp ha igen:
A csomagban lévő telepítőjét a hangnak Vista kompatibilitási módban futtasd, és úgy szépen felmegy :)
Nekem így tökéletesen szól (előtte halk volt és recsegett...)
/megint előző voltam/
És örülök hogy tudtam segíteni :)
hang telepítés, a linken találod a drvereket...
na szóval... a hang is tökéletesen megy win7 alatt... ahhoz hogy ez menjen, kell egy pici trükk és kb 5 perc.
1. letöltés: [link]
itt pedig a "Fujitsu ESPRIMO Mobile V5535 Windows Vista Drivers Download Now" alatt az Audio. jegyezd meg hova mented.
2. kicsomagolni a fáljt majd setup. ha megakad, törölni kell a régi drivert. (start->vezrlőpult->eszközkezelő-> hang és játékvezérlő lenyit, jobb klikk, eltávolít)
3. restart
4. start->vezérlőpult->eszközkezelő. a hang és játékvezérlők fül le, high definition audio-ra jobb klikk, illestőprogi frissítése... alapértelmezett a realtek.... fun enjoy... remélem világos... ha segítség kell, írjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!