Hol tudok sims játékot letölteni ingyen?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 15:19
2/17 anonim válasza:
ez már a hatmilliomodik ilyen kérdés, minek kell mindig újra és újra megkérdezni???????????????????
3/17 anonim válasza:
4/17 anonim válasza:
Te? Te sehogy. Aki ilyen kérdez az inkább menjen a homokozóba. Vagy vegye meg. Úgysem fogod tudni használni, és akkor jön a következő kérdés, hogy itt egy izé fájl amit sehogy sem tudok megnyitni...
5/17 anonim válasza:
az előző válaszolónak teljesen igaza van!!
a kérdezőnek: amihez nem értesz, azt ne erőltesd!
6/17 anonim válasza:
Az utolsó két hsz.-nak igaza van... Ha ilyen kérdést felteszel, akkor inkább hagyd a fenébe... Mert utána majd megkérdezed, hogyan kell elindítani, mert ilyen meg ilyen fájlt töltött le... Aztán, meg, hogy miért nem indul... Aztán majd azt, hogy mivel kell elindítani... Stb, stb... Inkább vedd meg, jobban jársz... :)
7/17 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a rosszindulatú válaszokat,nagyon segítőkészek,a homokozónak pedig csak annyit:te lehet,hogy még a homokozóba való vagy,de én csak a gyermekeimnek szerettem volna a játékot és nem én játszottam volna vele,szerintem ez az oldal azért van,hogy kérdezzünk ha valamit nem tudunk és nem azért,hogy kioktassuk a másikat.Ha nem tudtok normális választ adni minek a fenének írtok ti egyáltalán?
2009. jan. 21. 08:56
8/17 anonim válasza:
Persze, én megértem, hogy a gyerekeidnek szeretted volna (utolsó hozzászóló vagyok), de te pedig azt értsd meg kérlek, hogy ha most adok neked egy címet, akkor se fogod tudni, hogy mit kezdjél vele. Ha meg igen, akkor nem tetted volna fel a kérdést. Érted?
9/17 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnak.Miért kell ilyen válaszokat írni?Nem lehetne normálisan válaszolni?Nem mindenki zseni!Esetleg meglehetett volna írni,letöltés után mit tegyen,hogy megtudja nyitni.Inkább maradtatok volna csendben,bölcsebbek lennétek.62 éves mami vagyok.
10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a megértését
2009. jan. 28. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!