Office Word vagy Excellben hogyan tudom a weboldalakat megjeleniteni ugy, hogy feltudjak menni ra a documentbol (hyperlinkent mukodve)?
Egy excell dokumentban volt nekem egy csomo weboldal cim
(igy neztek ki:
.acer.cz
.acer.cz
.live.com
.live.com
.c.live.com......stb)) osszekotottem oket egy www -vel hogy feltudjak menni az oldalra egy kattintassal. De mikor mar igy nezz ki a szoveg: www.acer.cz
www.acer.cz
www.live.com
www.live.com
www.c.live.com
nem ugy jelenik meg mint egy link (kek szinnel alahuzva),hanem mint egy sima szoveg. De ha sajatkezuleg beirom pl ezt: www.acer.cz akkor pedig megjelenik ugy ahogy akarnam. Hogy kellene megoldani ..... ?
Leírod, hogy .acer.cz, vagy akár acer cseh honlapja, kijelölöd az egész szöveget, jobb klikk hiperhivatkozás. alul a címhez pedig www.acer.cz
CTRL+klikkel meg is nyitja böngészőben. ennyi
Bejelolom,jobb klikk -hyperhivatkozas.....de igy eleg hosszadalmas lenne mert van 3000 link.
Ez egy adatbazis fajbol exportaltam a latogatott oldalakat mivel ahova mentve voltak az elveszett es mar az elozmenyek is torolve lettek a firefoxban....de volt elmentve nekem egy cookies.sqlite fajt es abbol vettem ki oket:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!