A Nero melyik változatát lehet használni windows 7ben is? Küldenétek egy linket is és ne demos legyen lécci!
nekem speciel a NERO 7-es van fent és megy win7 alatt is...
torrent oldalról tudsz letölteni nem demó verziót..
Boldog Karácsonyt
* Automatikusan eltávolított tartalom.
És hol találom meg azt a progit mi a neve?
segítenél légyszi!
Két uton is:
1./ Start>Minden program>Windows DVD készitő
2./ Csak beteszed az üres DVD-t, az előjövő kisablakban megkérdezi, hogy mit akarsz vele csinálni? Te meg bökj rá a Windows DVD készitő-re. A többi u.az, mint a Néronál.
szia!
kipróbáltam többször is,de mindig leállt nem tudom miért...
meg nem lehet vele avit irni ha jól láttam.:S
szval csak jó lenne vmi cd dvd iró progi amit enged a w7 is.
letöltöttem az ashapoo burning 9 et de nagyon nem értek hozzá. jó lenne inkább a nero. de nem értem miért irja ki mindig hogy a program ismert kompatibilitási problémákkal rendelkezik? :(:(
már egy csomó változatát letöltöttem a neronak de egyik sem jó !!! :(
SEgítsetek lééci :(:(
miért nem megy?
Nekem a Nero 9 vált be, mert a 10 nincs még rendesen feltörve, a régebbiek meg lassúak.
Innen töltheted le:
Itt van hozzá aktivátor:
Az aktivátorhoz a jelszó "cica".
A víruskeresőd riasztani fog miatta. Ez téves riasztás, de természetesen a saját felelősséged, hogy használod-e.
Telepítés és aktiválás után még kérni fog regisztrációt. Itt beírhatsz bármiféle hülyeséget, kivéve az országhoz, mert ott a tényleges tartózkodási helyet add meg, különben nem fogadja el.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
HÚÚ utolsónak!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÍÍÍÍ!!!!
EZ TÉNYLEG NAGYON JÓ ÉS EGYSZERŰ!
KÖSZIKE :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!