Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Töltsem le vagy ne? Sims 3.

Töltsem le vagy ne? Sims 3.

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Sims 3-mat, felraktam. Amikor elindítom kiírja, hogy töltsem le a legújabb verziót. Nem töltöttem le, mert ahonnan leszedtem ott írták, hogy ugyan ez volt. Leszedték és utána nem indult. Előtte jelzett a tűzfal, hogy nem engedélyez pár dolgot, de kiikszeltem. Mit csináljak?
2010. dec. 9. 21:30
 1/2 anonim válasza:
Vedd meg eredetiben az biztos jó lesz. De jó lenne tudni mien hibát ír ki akkor talán többet tudnék mondani.
2010. dec. 9. 23:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Én arra gondolok,hogy a frissítéseket akarja le szedni,voszont azok felül írják a crack-et vagy a crack ami van hozzá nem kompatibilis a frissítésel és ezért nem indul utána..

A túzfalad szerintem csak jelzi hogy a Sims3 alkalmazás csatlakozni kíván a netre,és megkérdezi hogy engedélyezed-e?

Ha a játék el indul frissítés nélkül,akkor ne foglalkozz vele.Ha nem,akkor végülis nem vesztes semmit,engedélyezd hogy csatlakozzon és töltsd le a frissítést és ha utána nem indul,akkor crack-eld újra.Ha utána sem indul,akkor kutass fel egy újabb cracket a neten..

Ha attól tartasz hogy a Sims3 be hoz egy vírust vagy trójait,háát benne van a bakliban.

Akkor csináld úgy hogy töltsd le a frissítéseket a hivatalos oldalról vagy máshonnan és telepítsd manuálisan.

Itt vannak:

[link]

2010. dec. 9. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!