Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » BCDC++ program eddig jó volt,...

BCDC++ program eddig jó volt, de most hiába kiírja, hogy Hublista betöltve, de nem látni semmit. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra lett ez,azóta már vagy 1 hete nem tudok belépni. Kiírja,hogy betöltve,meg jobb oldalt,hogy 139 Hub ,de semmi nem jön fel,csak tiszta kék. Volt már ilyen vkinek?
2010. dec. 9. 15:58
 1/4 Hülyeválasz ***** válasza:

Időnként előfordul, hogy a publikus hublistát nem éri el a kliens.

[link]

[link]

[link]

ezekkel lehet próbálkozni.

2010. dec. 9. 17:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Jaaaj köszönöm,aranyos vagy,főleg az elsőn úgy látom több mint 1000 hub van,mert azt ugye kijelzi,hogy mennyi van,de egyiknél se jön be semmi:( Nem tudom mi lehet vele,eléggé zavar már. Régebben is volt már oylan hogy szarakodott,de aztán beindult,de most?

De nagyon hálás vagyok a címekért,ha 1x bejön akkor sok hasznát veszem:)

Ha mégis vkinek van még ötlete mi lehet a gond,kérem írjon!

2010. dec. 9. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Még mindig fenn áll ez a gondom és már nagyon használnám,de még mindig nem jó:( Én szinte biztos vagyok,hogy vmelyik családtag elállított benne vmit és szerintem beállítás kérdése,de ezt nem értem,hogy betölti de semmilyen hublistát nem,hubot nem lát:S
2011. jan. 26. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbálj frissíteni.

[link]

[link]

Nekem ezek jók voltak...

2011. jan. 26. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!