Win7 professionalt használok az élményindex futatásakor mindig leáll? Hol a hiba proci 1mag 2,8ghz ram 1ghz video memória 256mg seder model 3
Mit jelent az, hogy leáll? Kikapcsol a gép? Akkor az esélyesen gyenge/hibás tápegység lesz.
Konkrétan milyen videokártyád van?
Lefagy nem kapcsol ki.
gigabyte geforce 6200 Agp csatoló
A Microsoft a Windows 7-et 2009. október 22-én jelentette meg,[10] kevesebb mint három évvel a Windows Vista után.
Akkor 2007-be hogy lehetett ráírva??? Akkor még csak vista volt. A 6200 az valóban nem win7 kompatibilis.Tehát ez a hiba oka, hogy a vga-d nem tetszik neki.
"Már bocs geforce 6200 seder model 3 és amikor megvettem a win7 emblémaval van ellatva"
Win7 alatt hivatalosan csak shader model 4, DX10 kompatibilis kártyák támogatottak a WDDM 1.1 miatt. Persze régebbiek is működ(het)nek, de hivatalos támogatásról szó sincs.
Ha tényleg Win7 címke van rajta, akkor akár vissza is viheted és visszakövetelheted a pénzed, esetleg fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez vagy hasonlók, mert jól átvágtak, a címke hamis.
A 6000-es széria idején még Vista se nagyon volt, nemhogy 7.
Azért feltételezem, hogy elsődleges célod az lenne, hogy a mostani cucc működjön, nem az, hogy kivel mit lehetne pereskedni. Lássuk inkább ezt a témát.
Azért én a helyedben csinálnék egy teljes újratelepítést. Utána a chipset és hasonló drivereket ne telepítsd, régi gépeknél nem mindig jó ötlet Win7 esetén. Csak a legfrissebb video drivert rakd fel az nvidia.com-ról.
Ha az nem működik, akkor jöhet egy újabb újratelepítés, ezúttal minden chipset/AGP/stb drivert rakj fel (a legfrissebbet netről letöltve, ne CD-ről), majd utána szintén a legfrissebb video drivert az nvidia.com-ról.
Ha még úgy sem jó, akkor újabb tiszta telepítés, ezúttal legyen Vista. Ha azzal minden működik, akkor tényleg kompatibilitási probléma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!