Hol lehet letölteni a Counter Strikét?
Az osztályba minden fiú "CS"-zik és én lányként csak úgy titokba kiszeretném próbálni :) (na de persze a többi lány se tudhatja meg mert akkor:"jajj te is azon a szaron lógsz???"-ez lenne belőle.csak meg szeretném tudni hogyhol lehet letölteni a counter striké és nem a counter strike sourcot mert én csak kezdő lennék de azért még is valami jobb verzióját (1.6 vagy az egy kicsit magas??) tudok róla egy-két dolgot :D:D
és ehhez mit kell megadni??? :S:S email :S:S vagy hát ilyesmi azzért annyira még nem megy nekem ez a dolog :D:D köszönöm előre iss!!!
ne türelmetlenkedj, hamarosan fognak még érkezni válaszok... winrar nevű programod van?
ezeket letöltöd (ha angolos vagy szerintem nem lesz nehéz)
majd winrarral kicsomagolod, utána telepíted. ez egy ún. non-steames verzió, tehát elvileg tört szervereken tudsz játszani vele, élő emberekkel, nem csak az ai-val rendelkező BOTokkal.
ha valami nem menne írj mailt, engedélyezve van.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Parancsolj: *****
csajoknak bármikor segítek :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!