Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell torrentet becsületes...

Hogy kell torrentet becsületesen feltölteni?

Figyelt kérdés
Készítettem torrentet, fel is töltöttem, ott azt mondják, hogy töltsem le az oldalról a saját torrentemet, és utána áljak be seedelni. Csakhogy nem tölti a torrentet... Vmi baj lehet a trackerrel? azt nem tudom hogy honnan vagy hogyan kell megadni... segítsetek:)
2010. dec. 7. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
a torrentfájlt szedd a honlapról, mintha onnét akarnád leszedni a torrentet, majd a célmappának azt állítsd be, ahol ott van a feltöltendő cuccod
2010. dec. 7. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Az oldal súgójában, GYIK-ben vagy fórumban minden le van írva. Ez a letöltés rész meg hülyeség, remélem, neked is feltűnt. A torrent létrehozásánál kell beállítani mindent, azt is, hogy azonnal seedelje.
2010. dec. 7. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:

3. Harmadik lépés: Seed (megosztás)

[link]

Feltöltés megkezdése

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=CINI4J1Jg_w

2010. dec. 7. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!