Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet törölni az...

Hogyan lehet törölni az asztalon egy ikont? Áthelyezni sem lehet sehova, arrébb húzni sem lehet. Többi lent.

Figyelt kérdés

Magátol létrehozott egy ikont "otthoni csoport". Volt ilyen anno a vista alatt is csinált(akkor más ikonnal csinálta) nálam és sehogy sem tudtam törölni , illetve áthelyezni sem engedi sehova.Leformatáltam a gépet... Rohadt idegesitő. Tudja valaki mit kell ilyenkor csinálni? Meg miért csinalja ezt ez a rohadt windows. Amugy win 7 64bit. Kép :

[link]

2010. dec. 7. 21:47
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Én is köszönöm 6-os :)
2015. máj. 11. 17:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Még egy köszönömöt kapsz, 6-os, és egy nagy ölelést! :D
2015. aug. 10. 10:04
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Találtam egy gyorsabb, egyszerűbb módot, akinek Win 8-a van. Menj a wifire, kapcsold ki, és kapcsold vissza. Nekem így mindig eltűnik.
2015. szept. 4. 10:08
 14/19 anonim válasza:
100%

Két EMBERNEK szeretném megköszönni. Az egyik, aki létrehozta a topicot és feltette a kérdést. A másik a hatos válaszoló, mert az egyetlen működő variációt megosztotta. Jelentem a többi agymenés nem működik. A károgóknak, szappanos vízzel mosónak meg az első válasz bezzeg működiknek csak annyit üzenek, ez valószínű valami windows bug, ami nálatok is bármikor előjöhet.

Ja és az ikon nem hogy nem helyezhető a lomtárba, de tényleg mozdítani sem lehet. Szóval köszi. Ja és a google ezt a topicot hozta fel elsőre.

Szóval köszi a jó szándékú embereknek, akik vették a fáradságot hogy segítsenek :) A 6-os válasz működik, ne töltsétek az időtöket csökkentett móddal :) Respect

2016. jún. 18. 12:09
 15/19 anonim válasza:

Köszi 6os :D

Megoldottad! :D

2016. dec. 12. 18:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is köszönöm a hatosnak! Először azt hittem egy vírus szórakozik velem de ezek szerint ez egy bug lenne?
2017. jan. 2. 18:19
 17/19 anonim ***** válasza:
services.msc-ben ki kell kapcsolni az otthoni csoportot és az is megoldja
2017. dec. 26. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Thx 6-os, ez még Win 10-ben is működik :D
2018. máj. 26. 07:37
 19/19 Szakál H. Róbert válasza:

Aszal-->jobb egérgomb-->személyre szabás-->Asztali ikonok módosítása: Ezek után pipáld be a hálózat ikont, alkalmazd a beállításokat, ekkor az ikonod átvált hálózat névre és máshova is fog mutatni, majd szedd ki a pipát a hálózat mellől és kész is vagy.

---------------------------------------------------------------------

Ez a megoldás csak egy alkalomra való, két-három napig nem zaklat a kib----ott Otthoni csoport ikon, de aztán már megint ott van. Évek óta szívja a vérem.

2020. júl. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!