Hogyan lehet törölni az asztalon egy ikont? Áthelyezni sem lehet sehova, arrébb húzni sem lehet. Többi lent.
Magátol létrehozott egy ikont "otthoni csoport". Volt ilyen anno a vista alatt is csinált(akkor más ikonnal csinálta) nálam és sehogy sem tudtam törölni , illetve áthelyezni sem engedi sehova.Leformatáltam a gépet... Rohadt idegesitő. Tudja valaki mit kell ilyenkor csinálni? Meg miért csinalja ezt ez a rohadt windows. Amugy win 7 64bit. Kép :
Két EMBERNEK szeretném megköszönni. Az egyik, aki létrehozta a topicot és feltette a kérdést. A másik a hatos válaszoló, mert az egyetlen működő variációt megosztotta. Jelentem a többi agymenés nem működik. A károgóknak, szappanos vízzel mosónak meg az első válasz bezzeg működiknek csak annyit üzenek, ez valószínű valami windows bug, ami nálatok is bármikor előjöhet.
Ja és az ikon nem hogy nem helyezhető a lomtárba, de tényleg mozdítani sem lehet. Szóval köszi. Ja és a google ezt a topicot hozta fel elsőre.
Szóval köszi a jó szándékú embereknek, akik vették a fáradságot hogy segítsenek :) A 6-os válasz működik, ne töltsétek az időtöket csökkentett móddal :) Respect
Aszal-->jobb egérgomb-->személyre szabás-->Asztali ikonok módosítása: Ezek után pipáld be a hálózat ikont, alkalmazd a beállításokat, ekkor az ikonod átvált hálózat névre és máshova is fog mutatni, majd szedd ki a pipát a hálózat mellől és kész is vagy.
---------------------------------------------------------------------
Ez a megoldás csak egy alkalomra való, két-három napig nem zaklat a kib----ott Otthoni csoport ikon, de aztán már megint ott van. Évek óta szívja a vérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!