Milyen! Egyszerű! Konferenciaprogramot (élő mikrofonos beszélgetés) tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Skype, MSN nem jó, mert viszonylag sok erőforrást használ, játék közben fagy (pedig nincs egy rossz gépem). Teamspeak, ventri nem jó, mert nem tudok szervert csinálni, ha tudnék is, laggolnék vele. Valami más esetleg? Ahol tudunk kettőnél többen beszélgetni, és be lehet állítani a minőséget? (rosszabb minőség->kisebb sávszél)2010. dec. 7. 21:14
2/3 anonim válasza:
ha skype kifagy az elég baj. nálam tökéletesen működik, online gém közben 10en is szoktunk beszélgetni
3/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet a skype-pal, hogy sokszor megszakad, ekkor ugye kilépés a fulscreenből, és felhívom újra, de ekkor kb 1 percig lefagy. Nem tudom, miért sajna.. a netem nem valami jó, de msnen régen szoktam a haverommal Serious Samezni mikrofonnal, az jó volt teljesen, csak ugye MSNben nem lehet konferenciázni. Első válaszoló: ha már "poént" akarsz írni, akkor valami normálisat légyszíves :D
2010. dec. 7. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!