Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért indul újra a gépem?

Evil kérdése:

Miért indul újra a gépem?

Figyelt kérdés
Ha bármilyen játékot elindítok a gépen ( max payne,cod,wow stb..) azonnal újraindul a gép.Minden mást lehet csinálni ( internet.zene.film... ) csak a játékoknál indul újra.Már újra telepítettem a windowst ( xp sp2) de ugyanúgy rossz a gép.Ja és ez tegnap történt 1ik pillanatról a másikra.Nem volt semmi előjel, hogy fagyott volna a gép vagy bármi...
2009. jan. 19. 06:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jobb esetben melegedés okozhatja, pl, proci, memória, vagy videókártya nem megfelelő hűtése. Mivel a játékok eléggé igénybe veszik a gépnek ezt a három egységét.

Aztán, a megnövekedett energia igény miatt lehet tápegység hibára is gyanakodni, vagy az alaplapon a táp szűrőkondenzátotok kiszáradása is okozhatja.

Aztán van még egy lehetőség, valami vírus került a gépedre.

2009. jan. 19. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Start > Vezérlőpult > Rendszer > Speciális fül > Indítás és helyreállítás részen beállítások > Automatikus újraindítás elől VEDD KI a pipát.

Ha ezt követően is újraindul, akkor táp. Ha kékhalálba befagy, akkor a memóriakép-üzenet közelebb vihet a megoldáshoz.

2009. jan. 19. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez a problémám volt, én azt mondanám hogy táp. Azért indul ilyenkor újra, mert a játékok több erőforrást igényelnek és azt a szar táp már nem képes kielégíteni.

Milyen tápod van? Ha noname vagy codegen akkor még inkább arra gayanakodnék.

2009. jan. 19. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen gondom volt. De nekem a videokártya lett halott. Újat kellett vennem.

Ha tudod próbáld meg áttenni másik gépbe is, és igy ki tudod szűrni, hogy melyik a ludas.

2009. jan. 19. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:
a következő történt: fogtam és szétszedtem a gépet ,hogy megnézzem az alkatrészeket ,hogy valahol estleg valami kondi nem-e ment szét....semmi gond nem volt mindent rendben találtam...összeraktam a gépet és most nincs semmi baja..mindössze annyit változtattam ,hogy a memóriát másik foglalatba raktam át...köszönöm a válaszokat remélem nem lesz több gondom..
2009. jan. 20. 01:30
 6/6 maxsteel366 válasza:
Sziasztok valaki elmondaná hogy kell levenni a procit és a tápot?
2015. jan. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!