Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám letörölni a...

Hogyan tudnám letörölni a videó kártya driverét?

Figyelt kérdés
Ha lehet lépésről lépésre,és azt is tudni szeretném,hogy a sajátgépben mi az amit ki kell törölni mert ott van egy csomó ati program és nem szeretnék gondot magamnak,ha rosszat törlök.Előre is köszi!
2009. jan. 18. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem írtad a típust és hogy milyen drivered van, de gondolom catalyst.

Gondolom XP-d van.

Legegyszerűbb a vezérlőpultról (control panel), programok telepítése és törlése (add/remove programs), itt keresd meg az ATI catalyst-et és távolítsd el.

2009. jan. 18. 21:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen jól gondoltad.De olyan,hogy catalist,pont nincs.Volt driver,meg mit tudom én.Nos én mindent kitöröltem tegnap,újra telepítettem a kártyát,(radeon 4850)és most nincs control centerem.Ha nem muszáj nem tenném fel,de most nem tudok semmit a kártyámról(hőmérséklet,egyebek)azt nem lehet valahol megnézni?A tv-t sem tudom rákötni.Előre is köszi!
2009. jan. 19. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!