Miért van az, hogy ha letöltök egy filmet nem játsza le végig csak 10percet mindegyikből?
Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 16:42
1/13 anonim válasza:
Codec hiba. Töltsd le, és telepítsd az ace mega codec pack 6.03 pro verzióját.
2/13 anonim válasza:
Milyen lejátszót használsz? Lehetséges, hogy csak egy shareware verzió és lejárt az időd. Telepíts fel egy ingyenesen használhatót. Én a bsplayert ajánlom. Az Ace mage codec pack helyett, de semmikép SEM MELLÉ, pedig a k-lite codec pack, vagy az ffdshow is barátságos codec packok.
3/13 A kérdező kommentje:
GOM player és VLC media playerem van de egyik sem játsza le végig
2009. jan. 18. 17:56
4/13 anonim válasza:
Igaza lehet az előttem íróknak, codec hiba vagy a lejátszó csak sharware. A Codec Pack telepítést én meggondolnám. Régen még a Windows 98-as korszakban én is telepítettem Codec Packot vesztemre, mert utána Windows-t is kellett. Lehet, hogy valaki biztonsággal használja így is a gépét, de nekem fontos, hogy stabil rendszer legyen. Már nagyon régóta a lejátszáshoz a KMPlayer-t használom amit biztonsággal telepíthetsz. Ez magában foglalja szinte az összes codecet, de nem szemeteli velük össze a rendszert. Régóta használom, de eddig mindent hibamentesen lejátszott.
5/13 A kérdező kommentje:
letelepítettem a bs playert de az még 10 percet sem játszot le belőle,valami hibát írt ki
2009. jan. 18. 18:29
6/13 anonim válasza:
Most komolyan...a GOM is, és a VLC is "beépített" kodekekkel dolgozik, pont mint a KMPlayer...ha ez a kettő nem játssza le akkor nem tudom mi! Esetleg szedd le, és telepítsd újra mondjuk a GOM-ot, hátha segít. Nekem furcsa ez a tíz perc...addig mükszik a kodek, utána meg nem? Ráadásul ingyenes programokról van szó. Ki kéne próbálni más gépen lejátszható-e?
7/13 A kérdező kommentje:
igen codec hibát írt ki akkor most a codec pack-ot telepítsem vagy a KM playert
2009. jan. 18. 18:33
8/13 anonim válasza:
Ffdshow-t tedd fel, az jó kodekcsomag. [link]
De kíváncsi vagyok ez segít-e, mert a fent említett programoknak le kéne tudni játszani a filmet.
9/13 A kérdező kommentje:
azt hiszem a filmekkel lehet a gond,mert akár mit telepítek/codec packot is/nem játsza le végig
2009. jan. 18. 19:03
10/13 anonim válasza:
Na ez az! A három legjobb lejátszó közül kettő rajta van a gépeden...szóval menni kellett volna. Hiba a filmben van ezek szerint. A KmPlayerre ha kíváncsi vagy amúgy, itt egy zip-ben lévő verzió, nem is kell telepíteni, csak kicsomagolni egy mappába. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!