A Prototype nevű játékhoz van magyarítás? Ha nincs mikorra várható?
Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 10:37
21/26 anonim válasza:
Még most sincs, de azért lehetne.
22/26 anonim válasza:
még mindig nincs :D ... már 6 éve :O .... gyorsan telik az idő
24/26 lackó a malackó válasza:
Még 7 évre rá sincs :D
25/26 anonim válasza:
Na skacok 2018 van :) És sehol kifli.
26/26 anonim válasza:
Már 11 év eltelt.Mikor kiírta a kérdést 2010 volt , most meg 2022
, ugyanúgy semmi magyarítás nincs. . Szerintem mikor a holdon 2040 körül elkészül az állandó emberi kolónia még akkor sem lesz magyarosítás. Egyébként jó játék volt a Prototype 1. Én 2013 ban játszottam vele. Igazából nem beszéltem angolul , nem is értettem a párbeszédeket , csak simán játszottam.Ha elakadtam akkor néztem youtuben végigjátszást. Már beszélek angolul , viszont nem játszanám újra a játékot. Kétszer újra játszottam , bőven elég volt , meg is untam. Második rész az viszont nagyon rossz volt. Egyszer játszottam végig. Még egyszer nem bírtam mert unalmas volt meg nagyon könnyű , nem volt benne kihívás. Egyedül a grafika volt jó benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!