Megéri e Ubuntut telepíteni leptopra? Miért?
Nekem megérte.
Sok alternatíva van programok terén, vagy Wine-al futtatható programok. (bár én leginkább csak internetezésre, filmnézésre, zenehallgatásra használom)
Biztonságosabb mint a Windows, nincsenek rajta vírusok, nem szokott összeomlani, illetve gyorsabb mint a Windows.
Próbáld ki az Ubit ,én is azt tettem ,és két nap után örömmel menekültem vissza a Windowshoz .
Tudod nem véletlen ám ,hogy a számítógép felhasználók több mint 90 % -a a wint használja.Ez klasszisokkal jobb.
Linux inkább informatikusoknak való
szerintem maradj a Win7-nél
Az Ubuntu alapból tartalmaz olyan programokat, amik jól tudják helyettesíteni a Windows programjait. De ne dobd ki a Windowst sem, mert lehet, hogy valamit csak azzal tudsz majd elintézni.
Lehetőleg kérj hozzá segítséget valakitől, aki már ismeri, mert elég sok minden másként működik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!