Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Acer eMachines e728 típusú...

Acer eMachines e728 típusú laptophoz abszolút nincs windows XP alá driver? Honnan tölthetnék le drivereket hozzá XP SP 3-hoz?

Figyelt kérdés
1 hete keresek, és mindenhol ( a gyári dvd-jén is) csak win 7 driverek találhatóak, és azt mondják, ha xp-t teszek rá, azzal csak a gond lesz. Aki tud, kérem, segítsen! Köszönöm!
2010. dec. 5. 01:14
1 2
 11/16 anonim válasza:

16:24 vagyok. Hogy valamit válaszoljak is:) Én is megpróbáltam feltenni az XP 3at, de 1 az h nem találtam én sem drivereket, 2 h a 4giga ramból alig ismert fel 2őt (másfelet)

Asszem ez a gép eredetileg linuxos, de én a win7el is meg vagyok elégedve

2011. jan. 17. 16:27
 12/16 anonim válasza:
Halihó! Most vettem egy ilyen laptopot és kellene egy kis segítség hogy honnan tudnám letölteni a drivereket hozzá mert a cd-n lévők nem jók xp-hez. Köszi előre is!!
2011. febr. 19. 18:34
 13/16 anonim válasza:
Hy.Hasonló cipőben járok én is.Mindent megtaláltam kivétel a hagot.Légyszi ha tud vki működő hang drivert akkor legyen szíves adjon linket hozzá.
2011. ápr. 11. 13:58
 14/16 anonim válasza:

Nekem is ilyenem van, nagyon szeretem. A boltba megmondták hogy a gép alapból win7re van tervezve. Nem akartam komolyan venni.

Feltettem én is az xp-t az sp3at is rátettem és csak felét ismerte fel a memóriának, nem volt hang, és esztétikailag is torzított a képernyő. Totális káosz.

Sajnos igazuk lett win7 alapból a gép.

Azzal mostmár hibátlanul működik.

2011. ápr. 24. 22:44
 15/16 stereo111 válasza:
Sziasztok!Én is vettem egy ilyen emasinát,de még windows-t sem tudok rá telepíteni.rábootol a lemezre aztán a hardverellenőrzésnél jön a kék halál.Megköszönném ha segítene valaki hogyan szabadulhatnék meg a linuxtól.
2011. jún. 25. 07:11
 16/16 anonim válasza:
22:44 A gépet linuxra tervezték, de a lényegen mit sem változtat :)
2011. nov. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!