Interneten nézhető MAGYAR TVadók?
Szevasztok!
Tudnátok írni nekem olyan oldalakat v progikat, amivel lehet magyar tvadókat nézni?
PL TV2 RTL-t
Kereskedelmi tévét azért nem lehet online nézni, mert ők a reklámokból és nézettségből élnek. Ha a neten lehetne nézni az adást, nem lehetne hiteles tévés nézettséget mérni, és a reklámokat sem nézné senki.
Neten csak úgy tudod nézni, ha valakinek van tv-kártyája, amivel a gépen fogja az adást, és azt egyből streameli a netre. Ez egy nem hivatalos megoldás, és nem is állandó adás, mert a megosztón múlik hogy mit, mikor és meddig "sugároz" tovább. Én csak egy ilyen oldalt ismerek, ezen például hol az rtl adását (való világ, heti hetes), hol a tv2 (ezek megőrültek) adását biztosan osztották. Most nem tudom mi a helyzet, állítólag még megy (amikor épp megy).
rarmarádió.
ezt a programot használd.
több ezer csatorna tv és rádió a világ minden részéből, még rögzíthető is a rádióadások. igaz csak azok a tv sajnos nem.
vannak magyarok is benne amik valóban nézhetőek..
ha torrent oldalról szeded le akkor fullos is lesz nem csak demó próbaidős...
nekem meg a HBO
meg AXN SCIFI
meg hasonló fizetős ingyé persze 3D-ben:D :D :D :D
elégedj meg azzal ami van...
nem mellesleg a natgeo van benne igaz amerikai,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!