Karaoke programot honnan tudok letölteni?
Figyelt kérdés
Kéne nekem karaoka Progi,csak nemtudomhgy hol lehet letölteni,ha esetleg tudnátok adni linket az jó lenne.mert már töltöttem le eggyet csak épp nem jól müködik.2009. jan. 17. 16:28
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszy a válaszokat
2009. jan. 17. 19:13
3/7 anonim válasza:
Persze szükséges lesz hozzá néhány karaoke fájl is> .kar, .mid kiterjesztésben...általában. Van egy egész jó gyűjteményem, külföldi és magyar. Ha szeretnéd szívesen átküldöm neked, ha írsz emailt. Amúgy én ezt a ptogit használom>>> [link]
4/7 A kérdező kommentje:
Ahha jó lenne ha küldenél át zenéket,De mien Email címre írjak neked?
2009. jan. 17. 22:23
5/7 anonim válasza:
Arra gondoltam, az "Adatmódosítás"-nál, te engedélyezed, hogy lehessen neked emailt írni, és akkor írok neked privátban.
6/7 A kérdező kommentje:
Be álitottam
2009. jan. 17. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!