Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van nekem Speedfan-om és hát...

Van nekem Speedfan-om és hát nem tudom mi mit jelent? HELP! (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
nos a gépem állandoan leáll és zölden világít kb. 30 percenként. Megnézem a speedfan-omat és hát a temp1: 40C, a temp2: 54C, a HD0: 30C. Ez jó vagy nem? Amúgy a Temp2 mellet van néha kis tüzecske.
2010. dec. 2. 15:10
 1/4 A kérdező kommentje:
jah és ha rossz akkor hogyan hűthetem le? Pl. nem kapcsolom be vagy 1-2 óráig hogy pihenjen?
2010. dec. 2. 15:11
 2/4 A kérdező kommentje:
jah és mi lenne az ideális? :) bocsi csak nem gondoltam át és most írom e amit még akarok ehez kapcsolatban.
2010. dec. 2. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tüzecske van, akkor túlmelegedés, de nem hinném, hogy 54°C-nál jön elő (a legtöbb gép minimum 70-ig bírja, laptopomnak az átlaghője 65°C, hdd 45°C, és csak egyszer volt ilyen gondom, mikor nem takarítottam fél évig (mert új volt, és elég sok mindent nem tudtam még róla).

Először is próbáld meg kitakarítani a gépet (ha noti, fújja fenekébe (szellőző), ha gép, kapd le az oldalát, és fújd ki alaposan (célnak megfelel egy autópumpa is, ugyanúgy kiviszi, mint a több ezres száraz levegő spray).

Ha takarítás után még mindig gondot okoz, akkor megoldás lehet újrapasztázás (ha nem értesz hozzá, szervízben megcsinálják), vagy hűtőcsere.

Lehet, hogy csak eltömíti a por, ha rég nem volt takarítva...

2010. dec. 2. 15:20
 4/4 A kérdező kommentje:
hát én nem takarítottam soha pedig vagy 5 éves de nyáron volt szervízbe ott sztem ki fújták(szinte fél évenként van szervízbe, winyó, vidikártya stb kimegy)
2010. dec. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!