Mi foglalja el a helyet egy üres partíción?
A gépemen 2 partíció van és a D partíciót,valami folyton tele szemeteli de nem tudom sehogysem megnézni hogy mi és mivel szemeteli tele.
Ha le akarom formázni,azt írja ki hogy egy program használja a meghajtót,bizots hogy formázni szeretném.Rá mkattintok hogy formázza,de pár nap után újra tele van a meghajtó,de ha belépek a Windows azt írja "üres" ugyan akkor az információknál azt írja hogy nincs szabad terület.
Hogy tudnám ki deríteni hogy melyik program használja a meghajtót?Mert valószínűlg az szemeteli tele.
Már több vírusírtót is lefutattam:
-AVG
-Panda
-Kaspersky
-Nod32
de egyiksem talált semmit.
Windows7 Ultimate van a gépen.
Am,lehetséges.Ha le töltök valamit az valóban a D-re tölti,
de az ott is van,úgy értem látja a Windows de közel sem annyi hogy 10Gb meg teljen.A nettel kapcsolatban meg nem tudom,általában csak 4-5 kedvelt weboldalt szoktam böngészni /nap nem hiszem hogy ez ennyi helyet elfoglalna pár nap alatt...
A legjobban az zavar hogy a WIndows gyakorlatilag nem látja mi foglalja el a partíciót.EZ valóban arra utalhat hogy a vinyó hibás,de ha hibás a szektor ellenörzés során ki kellene hogy derüljön,de semmi...
Nah mindegy,azért ki próbálom amit írtál,hátha.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!