Átvihetők a könyvjelzők valahogy?
Firefox-->Könyvjelzők-->Könyvjelzők kezelése...
Itt Fájl-->Exportálás...
Ezzel valahova kimented őket bookmarks.html fájlba.
Másik Firefoxban meg ugyanez, csak a vége Importálás...
Ezt a progit neked találták ki:
Telepíted mindkét winre,az egyiken leszeded a beállításokat egy fájlba,átmásolod a másikra,aztán ott meg beállítod az új firefoxhoz.(ugyanúgy a progival nyílván).Nemcsak könyvjelzőkhöz jó,kajak lefényképez mindent a rókán(előzmények,sütik stb.)
Első megoldás is jó,de az csak a könyvjelzőkhöz.A kiegészítőkkel,jelszavakkal,különböző beállításokkal ugyanúgy sz*rakodnod kell.Ha a progit használod,akkor egyből az eredeti firefoxot fogod visszakapni,úgy ahogy a másik winyón van.
Ja és szemet szúrt:
"fájlok miatt meghagytam a régin is a windows-t"
Soha nem tárplunk egy partíción adatakot a windowsal!Pláne nem nagyobb mennyiségben...
Nagy köszönet mindenkinek!
Azzal pedig egyetértek, hogy nem tárolunk ott adatot, ahol a win van, ezt én is jól tudom, de a szükség nagy úr néha, és oda kerülnek a scannelt doksik,stb... De mostmár erre is jobban figyelek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!