Ha letöltök egy filmet akkor megtudom nézni a nero programmal?
Nem hinném. Az nem arra való.
Film nézésre inkább a media player-t használd.
Itt letölthető ingyenesen:
A hetes neroban már benne van a nero showtime.Azzal elvileg igen.
De én inkább a media player classic home cinemát ajánlom.A k-lite kodec pack tartozéka,de ha már van kodec packod,akkor letöltheted magában is.Keress rá a gugliban...
Teljesen ingyenes,magyar fejlesztésű(ezért magyarul is elérhető természetesen),minimális méretű szoftver,ami (szinte) bármilyen videofájl(és lemez)lejátszására alkalmas.Gépterhelése nulla,még telepítést sem igényel.Valszeg egy rar tömrítményben szeded le,csak kinyitod,tartalmát bemásolod mindenestül!egy könyvtárba,ahova te akarod,az asztalon meg csinálsz neki egy parancsikont az exe fájlnak(ha akarsz).
Nagyon jó még vlc media player is,azért különleges,mert nem igényel kodeceket,sajátokkal dolgozik,amiket csak ő használ.Szintén ingyenes,magyar nyelven is elérhető,kis méretű.
Jó még a bsplayer és a winamp(ez főként zenéhez való,ahhoz viszont csak ezt javaslom,de lejátszik videofájlokat is elég sokat.Ezeknek van ingyenes,fizetőshöz képest kicsit butított verziójuk,amik lényegi dolgokban mindent ugyanúgy tudnak.
Ha nem vlc-t használsz kodec packot mindenképp érdemes felrakni,mert bizonyos kódolású fájlokat csak ezek segítsgével képes megnyitni a lejátsó program.
Megnézni megtudod, én is próbáltam, de vannak erre a célra kifejlesztett lejátszók, alternatívaként én a KMPlayert használom, :) ha nincs egy progim, akkor én is az usite.hu oldalán keresek.
/feltételezem, hogy nem iso, vagy darabolt fájlról van szó/
Látom,hogy az előttem szóló rosszul nem működik...
Itt az összes emlegetett szoftvert megtalálod:
www.szoftverbazis.hu
Közben eszembejutott,hogy van még a cyberlink power dvd,ez is kitűnő lejátszó,elsősorban dvdkhez,mint neve is mutatja.Csak ez sajnos fizetős,úgyhogy feltörtet kell keresned,ha használni akarod.De szerintem kár az időért,ha van ugyanolyan jó ingyen is,ráadásul feltört progikhoz előfordul,hogy mellékelnek egy kedves kis vírust is ajándékba.Ha nem vágod ezt a témát,akkor mindenképp vmelyik ingyeneset válaszd,vagy akár az összeset is felrakhatod,enni nem kérnek,egymást nem bántják...
Látom,hogy az előttem szóló rosszul nem működik..
Ez azt akart lenni,hogy az előttem szóló linkje nem működik:D
Én vagyok a 22:46 és a 22:54 is...
Forbidden
You don't have permission to access /player/Media.Player.Classic.Homecinema-1.2.908.rar on this server.
Apache Server at usitedl.mirror.hu Port 80
Ide vezet a link:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!