Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám rendesen 360°-ba...

Hogyan tudnám rendesen 360°-ba konvertálni a panorámaképet?

Figyelt kérdés

Szval körbefotóztam a szobám, egy programmal szépen összeillesztgettem [AutoStitch], aztán más programokkal meglehet csinálni olyanra, hogy 360°-ba körbenézhetek, mintha a szobában lennék.

De az a baj, hogy már próbáltam 2 programot is, mindkettőnél olyan furán csinálja meg. Öszehúzza keskenyre azt a részét a képnek, amelyik épp előttem van. Hiába széles a fal azon a részen ami előttem van, a képen kicsi, "összenyodott".:D Remélem érthető..

Töltenék fel képet, hogy milyen, de a netem irrrrtó lassú, szóval..

Hátha valaki tud segíteni. Ezeket próbáltam, amikkel keskeny képet csinál: Autopano giga 2/Autopano Tour; Pano2QTVR Gui

2010. dec. 1. 16:29
 1/1 A kérdező kommentje:

Na, csaksikerült feltölteni a képet!:D 10perc alatt 28 kilibájtot:D

Szóval itt van:

[link]

Felül van ahogy a program csinálja meg, alatta pedig ahogyan alapból kinéz. Látszik hogy megnyúltabb felfelé, meg kesekenyebb is..

valami ötlet, hogy míért? Vagy ilyennek kell lennie? Vagy lekéne fotóznom a felső részét meg a plafont/padlót is a szobának? passz:D

2010. dec. 1. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!