Hogyan tudnám rendesen 360°-ba konvertálni a panorámaképet?
Szval körbefotóztam a szobám, egy programmal szépen összeillesztgettem [AutoStitch], aztán más programokkal meglehet csinálni olyanra, hogy 360°-ba körbenézhetek, mintha a szobában lennék.
De az a baj, hogy már próbáltam 2 programot is, mindkettőnél olyan furán csinálja meg. Öszehúzza keskenyre azt a részét a képnek, amelyik épp előttem van. Hiába széles a fal azon a részen ami előttem van, a képen kicsi, "összenyodott".:D Remélem érthető..
Töltenék fel képet, hogy milyen, de a netem irrrrtó lassú, szóval..
Hátha valaki tud segíteni. Ezeket próbáltam, amikkel keskeny képet csinál: Autopano giga 2/Autopano Tour; Pano2QTVR Gui
Na, csaksikerült feltölteni a képet!:D 10perc alatt 28 kilibájtot:D
Szóval itt van:
Felül van ahogy a program csinálja meg, alatta pedig ahogyan alapból kinéz. Látszik hogy megnyúltabb felfelé, meg kesekenyebb is..
valami ötlet, hogy míért? Vagy ilyennek kell lennie? Vagy lekéne fotóznom a felső részét meg a plafont/padlót is a szobának? passz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!