Hogy kell steamon keresztül telepiteni?
Figyelt kérdés
call of duty black ops-t szeretném végigjátszani single módba de nem jó. ugy hallottam steamon keresztül kell telepiteni de nemtudom hogyan.2010. dec. 1. 12:09
1/9 anonim válasza:
netröl töltödded le, vagy eredeti? ha eredetiben meg van és steamen vetted akkor alapbol felrakja, ha boltban vetted akkor meg felrakod steamet, vagy ha már fent van akkc sak berakod a cd-t majd felrakod a játékot.
2/9 A kérdező kommentje:
nem eredeti ilyesmiér nem adok pénzt. az eddigi codok single módjai is mind működnek engem a multi nemigazán hoz lázba.
2010. dec. 1. 13:17
3/9 anonim válasza:
Szégyen, hogy játékért nem adsz pénzt:D Steam-en tört játékkal SOHA de SOHA nem tudsz játszani, mert egy EREDETI KÓD kell.
4/9 A kérdező kommentje:
hát akkor ez van. cod6 megy meg a 4 5 is majd játszok azzal.
nézd ha 1-2 ezer ft lenne aztmondom oké. de amig nekem nem létszükséglet addig 9000 ft-t nekem nem ér meg. majd ha kijön a 8 akkor megveszem mert leugrik az ára.
2010. dec. 1. 16:27
5/9 anonim válasza:
kijött a 7 és a 6 ára mégsem ment lejjeb, sőt steamen asszem ugyan annyiba kerül mind2.
6/9 A kérdező kommentje:
az oké de a 6 single megy steam nélkül
2010. dec. 1. 16:58
7/9 anonim válasza:
nos a 6 nekem is megy, legalábbis a single ment amig nem ment a multi, szal a kettő együtt nem megy, de mind1, a 7 meg vagy szart szettél le vagy nem tom, mert ami pl ncoreon fent van az megy, osztálytársam is azza nyomta, probájl meg leszedni egy skidrowos vagy reloadedes verziót
8/9 A kérdező kommentje:
megpróbálom és irok hogy mi lett köszi
2010. dec. 1. 18:38
9/9 A kérdező kommentje:
őő..megnéztem skidrowos :S mindegy akkor nézek reloadedest vagy nézek többet is
2010. dec. 1. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!