Mi az a program, ami nem Adobe Flash Player, de lehet vele a youtubeon videót nézni?
Még tavasszal telepítettem az új verziót, de mikor videót akartam nézni, a gép újraindult. Most letöröltem, megint telepítettem, de megint újraindul a gép, ha videót akarok nézni.
Szóval, a t*k*m tele van már ezzel a sz*rral, ezért kérdem, van-e másik progi, amivel lehet youtubeon videót nézni.
Válaszokat előre is köszi!
Köszönöm, ki fogom próbálni!
Anno tettem fel kérdést, ott azt írták, futtassak le víruskeresést. Lefuttattam már akkor, és nem talált semmit az avastom. IE 8-as a böngészőm.
A belépési oldalon írja, hogy mely böngészők támogatják. A Firefox és az IE egyelőre csak béta verzióban támogatja.
A Flash Playerhez szinte havonta jön ki új verzió. Mindenképpen frissítsd a böngésződdel együtt. Frissíts mindent, az a biztos. (A grafikus meghajtó programot is.)
Azt is jó tudni, hogy a Flash Player IE-hez és a többi böngészőhöz külön Flash lejátszó van. Firefox alatt is elszáll a Fladh?
Novemberben is jött ki új verzió.
Más oldalakon mennek a flashes videók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!