Nembirok leszokni a csalásról! Segítség!? Részletek lent.
Az egyik CoD sorozatról van szó , wh nélkül id med++ skillem van , de whval high és pro között. Amióta megvettem az x22 alap csomagját nembirom abbahagyni . Ha el is határozom magam hogy abbahagyom , akkor 2-3 nap után már újra előveszem , mert felidegesítenek a cb cheater hiro-k. Szval pont olyanok milyatt veszem elő újra mint amilyen én vok . A kitörlés sem megoldás mert újra tudom igényelni. :((
Légyszíves segítsetek , mert nagyon szeretném abbahagyni a csalást de egyszerűen nem bírom.
Játssz olyan szervereken, olyan klánokkal, akik figyelnek a csalókra, ők tisztán játszanak és nem lesznek álhirók.
Igazából nem tudom hogy megy ez pontosan, de haveromnak is ez volt a baja, ezért csinált egy klánt, és keresett valami normális szervert vagy mit.
Nem te vagy rossz, csak rossz helyen vagy.Csalással pedig nem lehet dicsőséget szerezni...
Az x22-t csak egy ember használhatja , 1 gépen.
De tudom hogy nem küldenéd be a pbnek. Inkább próbáljatok a kérdésemre válaszolni. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!