Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programot ajánlotok a...

Milyen programot ajánlotok a videó nézéshez?

Figyelt kérdés
Szeretnék valamilyen jó programot letölteni a számítógépre , ami videó nézésre alkalmas.
2009. jan. 15. 20:19
1 2
 1/14 anonim válasza:
70%
VLC media player..mindent lejátszik.
2009. jan. 15. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Próbálj ki többet, ami tetszik azt használd....

Vlc Player, Power DVD, BsPlayer, KmPlayer, GOM...

Van amelyikhez kodek kell, van amelyik saját kodekekkel dolgozik, ami csak "ő" használ. Ilyen a Vlc, KmPlayer, GOM.

A másik kettőhöz kodek kell...ffdshow igen kíválló kodekcsomag. Én a GOM-ot szeretem.

2009. jan. 15. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Media Player Classic
2009. jan. 15. 21:07
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
GOM player nagyon kényelmes, és mindent tud, amit tudni kell. Még nem volt olyan funkció, amit ne találtam volna meg benne. Ha pedig valamiért nem játszik le egy videót, akkor VLC player, az 100%, hogy lejátsza (de szerintem nehezen kezelhető).
2009. jan. 15. 21:22
 5/14 anonim válasza:
100%
A legjobb a JetAudio. Mindent lejátszik, még a flash videókat is... Eddig még nem akadtam olyan médiaállományra (akár zene, avi, dvd, HDVD) amit ne tudna lejátszani, és kényelmes, gyors, nem zabálja a géped erőforrását, tud konvertálni formátumok között és ami fontos: INGYENES
2009. jan. 16. 08:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Én az MPlayert használom, az mindent lejátszik, csak kicsit körülményes néha (merthogy nincs neki grafikus kezelőfelülete (vagyis valakik készítettek hozzá de az egy rakás)), de ha nem zavar, hogy kicsit turkálni kell a manlapon...
2009. jan. 16. 09:15
 7/14 anonim ***** válasza:

nekem is GOM van, teljesen meg vagyok vele elégedve.

[link]

2009. jan. 16. 09:36
 8/14 hnle ***** válasza:
Szintén GOM player párti vagyok!Ha esetleg az nem játsza le akkor zoom player, bs player,realplayer...
2009. jan. 16. 10:59
 9/14 Hintalow ***** válasza:
Még egy szavazat az Mplayerre. (van hozzá használható kezelőfelület, jó nem csilli-villi, de legalább átlátható.)
2009. jan. 16. 19:44
 10/14 anonim válasza:
Hello, hát én is csak a GOM playert tudom javasolni nekem nagyon bejött :)
2009. jan. 18. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!