Laptop mint bluetooth headset?
"Ha egy bluetooth adapterrel tudsz a telefon fájljai között böngészni, akkor simán elindítod bármelyik média lejátszóval a zenét"
2 dolog miatt nem tetszik ez nekem: egyrészt ha el akarok indítani egy zenét a laptopon, akkor először letölti a telefonról, és ez egy zenénél fél-egy percet is igénybe vesz, és ez elég sok. Másrészt bluetooth-os tallózásnál csak a telefon memóriáján található fájlokt látja, a zenék viszont a memóriakártyán vannak. Én olyan megoldást keresek, mintha a telefonba lenne dugva a hifi, szóval a telefonon tudom tekerni a zenét, hangosítani, megállítani stb. Mint a bluetooth headsetnél.
"Persze ezt meg lehet csinálni, én is mindig így hallgatok zenét, ha kinn buli van, ne kelljen bemenni a géphez."
Ez viszont érdekelne, szóval telefonról tudsz léptetni a számok között? Ezt hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!