Hogyan lehet olyan képeket készíteni, hogy a rajt szereplő tárgy éles legyen, és a háttér teljesen fehér?
Mondjuk így egy ékszereket:
Próbáltam, hogy fehér lapot teszek alá, de az árnyéka akkor is látszott, és ált. szürke lett a lap. Ilyenkor min kell állítani.
Photoshop.
Én azzal csinálom. Olcsóbb mint a profi felszerelés. Igat tovább tart, de az eredmény magáért beszél.
Dejo hogy mindenki mega-analfabeta, mar elnezest, de tenyleg. Ami nem lenne baj, csak ne hirdetne a tudasat.
Ami neked kell, az egy "Fénysátor". Igy keresd a google-en.
[link] - Ezt meg neked kerestem, hogy egyszerubb legyen. :)
Photoshop, persze. Mintha azzal minden annyira egyszeru lenne.
Elnezest kerek a tegnapi leidiotazasomert minden erintettol. Kicsit nem kiegyensulyozott lelkiallapotban voltam. De a lenyegi megoldasom attol meg igaz.
Sry.
11:19:
Ha GIMP-et mondasz, akkor oké, de a Photoshop mióta is olcsó? Több százezer forint és annyit tud, mint a GIMP, ami ugye ingyenes...
LOL
photoshopot leszedem torrentről a GIMP-be megcsinálok bármit ingyen. ezekér pénzt kiadni...hogyne egy kis gyakorlás a gimpel aztán kész
17:02/17:03:
Megsúgom, hogy én is GIMP párti vagyok. ;) Nagyon félreértettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!