Hol tudnám letölteni a GTA Vice city játékot? Próbáltam az emule-n és a bcdc++ oldalon de nem indul el, azt se tudom mit kell tennem mert az egyik exe a másik rar meg iso. Stb. Kicsomagolni, crackelni, vagy ilyesmi?
Hello
kód:DudyBoy
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia!
Köszi a választ,próbálkozom a letöltéssel,egyszermár le is töltötte de
nem tudom elindítani a játékot.A kódot pedig nem is tudom hogy hová
kell beírnom.Lehet hogy ezért nem sikerül.Most próbálom a
flashGet-telletölteni.Hááát....nem vagyok egy észkombájn,nem sokat
értek ehhez a letöltésekhez.Ha tudnál adni tanácsot,megköszönném.
Szép napot Neked,
szia
Hello
Letöltöd az összes fájlt egy mappába, majd kicsomagolod (ekkor kéri majd a kódot).Kapsz majd egy [PC-DVD] Grand Theft Auto - Vice City (ISO) nevű rar fájlt, ezt is kicsomagolod és kapsz egy disk.iso fájlt.Ezt bemountolod deamon toolsba és feltelepíted a játékot.Ezután sajátgép , ott megkeresed azt a virtuális meghajtót amiben a gtavc van, jobb klikk megnyitás, crack mappa és az ott lévő gta-vc exet bemásolod a játék könyvtárába és felülírod a régit.Ha valahol elakadnál írj.
Köszönöm szépen,sikerült.A gyerekek nagyon örültek neki!!!
szia
Sziasztok!
Aszt szeretném kérdezni, hogy honnan tudom letölteni a GTA Vice citit?Aki tudja létszives írjon köszönöm!
sziasztok!:)
Letöltöttem a játékot és singleplayerben tudok vele játszani.Csak eggy a baj hogy tudok vele felmenni szerverekre?valaki tud segiteni?
szia
Már probáltam letöltöttem az MTA 0.5 öst de nem talált szervereket!:(
hello
nekem a 11-est nem akarja letölteni td valaki segíteni? :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!