Milyen programmal lehetne ezt megcsinálni? (HEEELP FONTOOOS)
Figyelt kérdés
a karácsonyi műsorra lenne nagyon sok szép ötletem ..de a tanárnő azt mondta h csak azokat a számokat énekelhetjük el ami karaoke verziók..vagy csak a sima zene szöveg nélkül...van olyan program amivel egy számból ki tudom vágni a szöveget hogy csak a zene maradjon??? vagy van olyan oldal ahol le lehet tölteni így csak a zenei alapokat??? kérlek segítsetek!! köszönöm2010. nov. 26. 15:15
1/5 anonim válasza:
Vannak ilyen programok, profi hangmérnököknek, és DJ-knek, így felesleges is belinkelni, nyilván komoly tudást igényel. A legegyszerűbb ha rákeresel az adott dalra, és melléírod hogy "instrumental"... ha szerencséd van, megtalálod az énekhang nélküli feldolgozását. Egyébként ha valaki tud gitározni, lehetne teljesen élőzenét is csinálni, de ez csak egy megjegyzés :)
2/5 anonim válasza:
Youtube-n elég sok ilyen van... csak le kell töltened, a gépedre és voalá
3/5 A kérdező kommentje:
már kerestem youtube -on de én magyar számokat keresek...én egyedül tudok gitározni de nem vagyok profi..zongorázni is tudok de abban sem vagyok profi. nem mernék kiállni zenélni...
2010. nov. 26. 16:34
4/5 anonim válasza:
... ha megtudhatnánk a keresett zeneszámok címét, talán többet tudnánk segíteni. (Olyan "progik" amire Te gondolsz csak a nagy hangstúdiókban léteznek, és nagyon komoly harver hátteret igényelnek, házilag megoldhatatlan!!!)
5/5 A kérdező kommentje:
pl: Ha elmúlik karácsony
Legyen ünnep
Újra itt a szép karácsony
Ünnep volt
2010. nov. 27. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!