Milyen driverek kellenek az XP-hez?
.
Van egy gépem, amihez valamikor megvoltak a hardverek telepítő CD-i, de az istenért nem találom őket...
Viszon újraraktam az XP-t. most van egy szűz gépem...
- XP SP3-at raktam fel, a legfrissebb változat van meg.
- Van rajta vírusírtó - AVAST!
- NEM MŰKÖDIK VISZONT A HANG... ha bemegyek az eszközkezelőbe, akkor azt látom, hogy a Multimédiás audió meg videó vezérlő előtt sárga kérdőkelek vannak...
- Alapvetően nem tudom, hogy miket kell feltenni egy gépre, hogy az jól működjön...
Kérelek segítsetek nekem ebben!
.
Hello.Attól h van kép,ami természetesen van,attól még fel kell tenni a videókártya driverjét,Nézd meg milyen van neked és guglizd ki,remélem menni fog.A hangkártya driverjét szintén telepíteni kell,keresd meg a nevét az ezközkezelőbe és guglizd ki,más nemnagyon tudok mondani,mert nem írtál semmi konkrét harvert.
Más nem jut eszembe,ami egetverően fontos lenne,de lehet h kihagytam vmit
Ha esetleg nem találod meg az alaplapon a pontos típusjelzést, akkor tedd fel a Lavalys által készített Everest nevű programot. Ez a program részletes információkat ad a számítógépedről, köztük az alaplapodról is.
A megtudott pontos típus ismeretében a gyártó honlapjáról már le tudod tölteni a szükséges drivereket. Ilyen a hangkártya, de ilyen a chipset driver is, ha integrált videokártya van a gépedben, akkor annak a driverét is ott tudod leszedni. Ha Nvidia, vagy AMD(ATI) videokártyád van, akkor az ő honlapjukon keress videokártya drivert.
Hogy filmeket is tudjál nézni, szükséged lesz codec-ekre. DivX, Xvid, AC3, és VOBSub, amit első körben kell telepítened. De ha biztosra akarsz menni, akkor ajánlom a VLC media playert, ami minden filmet/zenét lejátszik, feliratot kezel és magyarul is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!