Egy olyam programot keresek amely mkv-ból avi-t készít és ingyenes, és könnyen kezelhető?
Figyelt kérdés
Mert ezekhez nem igazán értek azért kérdezem. Már próbálkoztam vele de nem sikerült sehogy esetleg ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék érte!
A googleban kerestem, de olyat nem találtam amivel megtudtam volna csinálni amit akarok. Van egy filmem és mkv formátumban van és azt szeretném át konvertálni avi-ba)
2010. nov. 20. 21:41
1/2 anonim válasza:
FormatFactory és nem lesz több gondod a konvertálásokkal, videó, zene, kép konvertálására alkalmas rengeteg formátumot ismer, és ingyenesen letölthető (csak keress rá a Google-ban)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, ki is próbálom:)
2010. nov. 20. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!