Van/Lesz Croc 3? ( túl rövid )
Figyelt kérdés
kis hátizsákos krokodilos játékról van szó, amelynek két része van eddig (tudtommal) olyan crash bandicoot jellegű játék.
a croc 2 vége úgy fejeződik be, hogy számítani lehet következő részre, de én még nem találkoztam croc 3-mal.
2010. nov. 20. 09:52
11/17 huntren49 válasza:
van croc 3 haverom nak van ps1-e és azon meg van neki (és nem nem tévesztem össze a kettő-vel)ez grafika i lag egy picurit jobb és az van kiirva hogy CROC 3 the rise of dante csak egyszerűen noname játék lett mert egyszerűen egy FOS
12/17 A kérdező kommentje:
hogyhogy fos? kicsit bővebben mit értesz ez alatt?
2012. júl. 3. 17:59
13/17 huntren49 válasza:
hátt kb olyan mint az 1,2 csak valahogy hülyén letek megoldva a pályák meg vannak hozzá cheatek volt hogy sak azzal tudsz megcsiálni pályát képzeld hogy mész aztán nem birsz át ugrani hát azthised béna vagy azt nyomkodod továb nem fog menni meg tele van bugal a játék nem tölt be ki akadt meg nem mozogsz szar ne próbáld ki
14/17 A kérdező kommentje:
függetlenül attól azért még kipróbálnám. csak rákerestem és nem találom sehol :/
2012. júl. 6. 20:48
15/17 huntren49 válasza:
őszintén ő egy kukában találta meg croc 3 felirattal na ez jó lesz a ps1 é be gondolta és tényleg de megértem azt az embert hogy kidobta
16/17 nabazsa válasza:
Sziasztok!
Eredetileg tervezték, hogy lesz 3. rész, el is kezdték fejleszteni a játékot, de aztán abbahagyták több okból is kifolyólag. Itt egy cikk, ebben vannak pontosabb infók: [link]
17/17 Czekmeiszter Máté válasza:
MÉGIS LESZ!
egy fan csapat elég merész és megcsinálja!még csak 4-en vannak,de mindig csatlakoznak hozzájuk.nem croc 3 lesz a neve hanem croc returns.több infó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!