Videókártya frissítése?
Egy kérdésemre a következő választ kaptam:
Próbáld frissíteni a videokártya driverét.
Ezt pontosan, hogy is kellene? Részletesn leírná valaki?:D Eléggé analfabéta vagyok ehhez.
Remélem erre gondolsz:
Sapphire Radeon 9600 Atlantis
Szia. Mielőtt mindenfélét letöltenél...
Vezérlőpult -Eszközkezelő. Itt megjelennek a számítógépedben lévő hardver-elemek. Megkeresed a videokártyát. Rákattintva megnyitod. Kiírja majd többek között, hogy illesztőprogram frissítése. Rákattintasz. Ha megkérdezi, hogy az interneten is kereshet e, engedélyezd neki. Ha azt írja ki, hogy a legfrissebb illesztő van a gépen, akkor nem kell csinálnod semmit, csak kilépsz az eszközkezelőből. Ha talál frissített programot, akkor letölti, és telepíti is. Így biztos, hogy ahhoz a videokártyához és ahhoz az operációs rendszerhez lesz a driver, és nem gányolsz bele a gépedbe. Ha nem megy valami, írjál e-mailt.
Köszi, megpróbáltam, de azt írta, hogy nem tudja tovább frissíteni. Amúgy az eredeti probléma itt van, ha valaki ebben tudna segíteni, az lenne a legjobb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
9600 Prón sosem fog futni a játék, mint ahogy azt a hibaüzenetben is láthattad, 3-as shader kell hozzá (mint manapság mindenhez), az a kártya meg csak 2-est tud. Ha megnézed a támogatottak listáját, azonnal láthatod, hogy a tiéd nincs rajta.
Két lehetőséged van. Vagy veszel egy modernebb kártyát, vagy ezt a játékot kihagyod.
Ha vásárlás mellett döntesz, akkor a 4650 AGP nagyjából az egyetlen, amit érdemes megvenni. Itt van belőle egy mintapéldány:
Köszi a választ.
A gépem elég réig, ezért lehet, hogy az egészet ki kéne már cserélnem. De mivel megveetem a játékot, és a szériaszámot már felhasználtam, ezért ha még1x telepíteném, az új gépemen, akkor már nem is fogadná el a számot?
5 gépes SolidShield aktivációs limit van. Ha nem akarsz egyet elveszíteni, akkor az itt leírtak alapján deaktiválhatod a játékot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!