Ajánlana nekem valaki powerpoint megjelenítőt? Openoffice fent van, de ez nem tartalmazza, vagy hogy van ez? Win7.
Az OpenOffice-ban kell lennie PowerPoint megjelenítésére alkalmas (Impress) programnak.
Nézd meg, lehet, hogy csak valami oknál fogva nincsenek a ppt-k társítva az OpenOffice-hoz, ha így van, társítsd.
(60.4 MB)
megnyitható, lejátszható fájlkiterjesztések:
.ppt, .pptx, .pptm, .pot, .potx, .potm, .pps, .ppsx és .ppsm
Openofice tényleg tartalmaz megjelenítőt impressel meg is tudom nyitni, de maga a fájl se lehet jó, mert maga a fájltipusnál is csak annyi van, hogy fájl.
Mailbe kaptam az van írva, h hangal nézd ám hangot se hallok.
az, hogy nincs hang, lehet a pps szerkesztését végző hibája is!
nézd meg itt: Diavetítés menü, Áttűnés..., Hang:
a zenecíme után, a kiterjesztés csak .wav fájl lehet.
így:
ha más, nem lesz hang.
XP-n
1. Windows Intézőben: Eszközök menü >Mappa beállításai... >Nézet fül >Speciális beállítások >Fájlok és mappák:
Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése elől a pipát kivenni! >Alkalmaz >OK!
2. az e-mailben kapott diavetítés fájlnevén, jobb klikk >Átnevezés és a fájlnév után begépeled a kiterjesztést, pl. .ppt vagy .pps
(így már felfogják ismerni a javasolt progik, és le tudod játszani, megnézni a zenés diavetítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!