Age of empire 3 multi, hemachival, miért nem megy?
mi anno kb. fél éve e szerint játszottunk: [link]
loader mindenképpen kell ha hamachival akartok játszani és nem eredeti
Köszi, ugyan ezen az oldalon keresgéltem, és loaderrel próbálom, de azt hiszem az a baj, hogy amikor én csinálok szobát, akkor a szoba IP címe a routeremé, és nem a hemachimé. Van az oldalon egy ilyen kérdés:
Hy all, lenne egy nehéz kérdésem, LAN-ba akartam játszani Hamachival, de hiába aoe loaderel meg midnen egyéb mással próbálkoztam nemsikerült, mert ha LANba csinálok pályát mindig a router IP címét rakja be a Hamachi-ét meg sehogy nemakarja emiatt nem látnak ha creálok vagy énse tudok belépni senkihez. Pls ha valakinek van valami megoldása ötlete az HELP! elõre is thx!
Nekem sztem ugyan ez a bajom, de sajnos nem érkezett rá válasz.
erről is írnak a szövegben, bemásolom:
Hamachi IP használatának kikényszerítése:
Sziasztok!
Mostanában kipróbáltam a hamachit, viszont elsőre nem akart működni. Kicsit utánaolvasva, megtaláltam a megoldást, így megy teljesen normálisan, loader nélkül is.
A Dokumentumok/My Games/Age of Empires 3/Startup könyvtárat kell megkeresni. Ebben a könyvtárban lesz egy "user.cfg" nevű fájl. Ha nincs, akkor hozz létre egyet, pl. jegyzettömbben. Ha van, akkor az utolsó sorba beírod: OverrideAddress "x.x.x.x"
Az x-ek a hamachi ip-det jelölik.
Ha még nincs user.cfg, akkor az új fájl így fog kinézni:
//user.cfg
OverrideAddress "x.x.x.x"
Ezek után a szokásos módon tudsz játszani LAN-on keresztül.
Szedd le a 1.14 patchet.
v.-1.14/
ha magyar nyelvű a játékod akkor keress egy magyar 1.14 patchet
Ezután jó lesz
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!