Melyik virtiális gépet használjam (win xp illetve win7 alatt?
fontos, hogy legálisan használhassam, ezért ingyenes változatot használnék.
jelenleg a (Oracle) Virtual Box-al próbálkozok. viszont a videokártyát nem ismeri fel, és csak 800x600-as felbontást kínál.
Igen, indítsd el a virtuális gépet.
Majd fent a menübe: Eszközök -> Guest Additions telepítése (azt hiszem ezen a néven van)
fájl gép és súgó menü van.
de rákerestem, letöltöttem,és be tudtam állítani hogy többet használjon a videokártyából, meg ha jól láttam több drivert is telepített, vár gyorsan lefutott.
viszont felbontást állítani nem enged még mindig (újraindítottam a gépet, beállítások után a virtual boxot is újraindítottam.
a vendéggépre hiába telepítgeted a fizikai videókártyád driverjét - NEM AZT HASZNÁLJA!
a Virtualbox KÍNÁL NEKI EGY FAKE HARDWERT, és a virtualbox áthidalja a gazdagépre a kliens kéréseket.
Ha megnézed az eszközkezelőben, te is megbizonyosodhatsz róla.
ezért fontos a belső virtualboxos csomagot telepíteni, hogy egyáltalán legyen esélyed dolgozni vele, a szabványos videóvezérlő meghajtón felül.
bocs nem fogalmaztam egyértelműen
a Guest Additions-t letöltöttem, rátelepítettem, és nekem úgy tűnt hogy drivereket telepített. ezután beállítottam hogy nagyobb memoriát használhasson stb.
felbontást még mindig nem engedi, viszont használhatóbb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!