A Microsoft Office 2003 nem talál 1 fájlt. Mit tegyek? (bővebben alul)
Ha megnyitok egy Office programot, (pl PowerPoint) akkor előjön a windows installer és nem találja a következő fájlt: SKU011.CAB Azt írja ha CD-ről végeztem rakjam be és menni fog de nem nálam van a CD :( Meg lehet oldani netről is de nem tudom hogyan.
Na itt a lényeg:
Honnan tudnám letölteni lehetőleg ingyen??? privátba vagy linkeket írjatok!!
Előre is köszönöm.
Torrent... Az új világ Robin Hood-ja. amit evesz a Microsoft-tól azt neked adja :D
1. Torrentet innen tudsz letölteni:
2. Telepíted
3. Letöltöd a torrent fájlt:
4. Letöltöd és telepíted a Daemon tools-t:
5. Bemountolod és telepíted...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezt ma én is megpróbáltam. Megmondtam a futárnak, hogy éhes vagyok bazz, de fizetni nem akarok érte. Nem volt konstruktív a gyerek...
Szóval, hogy a kérdésre is válaszoljak. (Persze azt minden ilyen kérdésre beírom, ha nem vagy képes magadtól beszerezni az illegális cuccokat akkor fizess érte...) Felmászol egy torrent oldalra, leszeded a neked tetsző alkalmazást amit a neked szimpatikus release csapat adott ki. Ezután beteszed a kliensbe a torrentet és miután megmondod a szerencsétlennek, hogy hova töltse le, el is indul a letöltés.
Azt, hogy ezek után hogyan is tömörítsed ki, illetve mit kezd a lemezképfájllal most nem írom le. Az majd a következő kérdés lesz...
Lúzerek nem tudják, hogy van ingyenes és teljesen legális Office is. Letölthető, telepítés után mindent megnyit (2003-at is) és mindenféle kiterjesztéssel menthető is.
A LibreOffice3 teljesen ingyenes és legális. Úgynevezett szabad szoftver, mint például a Mozilla Firefox.
Töröld az MS Office minden maradványát.
Töltsd le a két fájlt (másik a magyar nyelvi fájl)
Ha kér mást (pl. legújabb Java Free és Microsoft Visual C++), azokat is töltsd le.
Telepítése gyorsan megy, utána be kell állítani alapértelmezettnek a LibreOffice-t(Társítással)
Örülés, hogy ingyen van egy komplett, jól működő irodai csomagod. Kicsit más, de hamar megtanulható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!