Win 32 módosulat? Msn plus!
Figyelt kérdés
sziasztok
az a kérdésem lenne, hogy nemtudja valaki miért nem tudok feltelepíteni egyetlen egy msn plust sem?
Nod 32 van a gépemen és amikor le akarnám tölteni mindíg azt írja ki hogy ez egy win 32 módosulat meg vírusos meg ilyenek. És nem engedi futtatni a telepítőt, van hogy letölteni sem. Legalább 60 helyről probáltam meg letölteni de mindenhol vírust jelzett. Valaki segítene mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm
2010. nov. 16. 20:06
1/5 anonim válasza:
ne töltsd le, vagy cseréld le a nod-ot valami normális víruskeresőre.
2/5 A kérdező kommentje:
Neked mi a normális virus irtó?
Szivem szerint Mc afeet használnék csak nem találok hozzá normális linket.
2010. nov. 16. 20:38
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !!! :))
2010. nov. 16. 21:07
5/5 anonim válasza:
Azért erős túlzás kijelenteni, hogy az eset nem normális védőprogram. Én ezt is elolvastam volna a kérdező helyében:
Csak gondolj bele hány reklám ablak ugrott fel csak úgy mióta msn plust használsz. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!