Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-en miért nem indul...

Windows 7-en miért nem indul el a speakboard?

Figyelt kérdés
Mindig kiírja hogy a speakboard müködése leállt és keresi a hibát. Leht valamit csinálni hogy működjön?
2010. nov. 16. 15:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

azért mert amikor ezt a progit írták, még sehol sem volt, a Windows 7!

[link]

2010. nov. 16. 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:

használd helyette ezt:

NonVisual Desktop Access /NVDA/ (Win7 kompatibilis!)

[link]

Letöltés:

[link]

2010. nov. 16. 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:

vagy ezt:

Balabolka (ingyenes, magyar! 4.94 MB.)

A program tudja olvasni a vágólap tartalmát; DOC , EPUB , FB2 , HTML , ODT , PDF és RTF típusú fájlokat.

A képernyőn megjelenő szöveg menthető WAV, MP3, OGG és WMA hangfájlba.

Letölthető:

[link]

2010. nov. 16. 17:38
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,kipróbálom a programokat
2010. nov. 16. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem ilyen nem volt soha
2011. márc. 15. 10:08
 6/11 anonim válasza:
76%
A programok amiket felsoroltatok angol nyelven működnek tehát nincs mire használja egy olyan személy aki a speekboard után érdeklődik ugyanis az magyar program. Ezért kár volt ide írni.
2012. jan. 6. 02:29
 7/11 anonim ***** válasza:

"A program számos nyelvet támogat, köztük a magyart is, így a felhasználói felület is magyarra van fordítva, illetve a beszédszintetizátor is a magyar nyelv kiejtési szabályai szerint szólal meg. Igen széleskörű beállítási lehetőség áll rendelkezésre, szabadon állíthatjuk például a beszéd sebességét, az intonációt, de többféle hangkarakter közül is választhatunk, kinek-kinek saját ízlése szerint."

[link]

[link]

2012. jan. 6. 19:28
 8/11 anonim válasza:

Nemértem miért nemtud senki ezekről, már jó ideje keresek magyar nyelvű felolvasót és senki nemtud mondani. hát itt van:

1. chrome böngésző alatt speakit plugin tud magyarul is

2. [link]

3. espeak, installálásnál hu-t kell megadni bár kissé robot a hang

2012. jan. 16. 13:33
 9/11 sko válasza:

Sokan keresünk müködö SpeakBoardot, én is már sok verziót letöltöttem... megigértem magamnak hogy ha találok egy müködö verziót megosztom minden forumon ahol mások is rátalálhatnak. Maradjatok seedben...Ezt a verziót nem kell installálni, csak ekindítod, és megy.

ide regisztrálni kell

[link]

Ez is torrent, most kezdem seedelni a saját gépemröl...

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. júl. 9. 10:04
 10/11 anonim válasza:
21%

Sziasztok!

Jelenleg nincs gépem, de most akarok egyet venni. A Speakboardot használtam xp-n, de awin7-en nem működi.

Kérdezném, hogy tudtok-e ajánlani olyan felolvasóprogramot, ami win7-en működik. Én látok, csak lassabban olvasok, mint mások, és könnyebben tanulok, ha hallom a szöveget. Ezért nekem nem kell, hogy az ikonokat stb. felolvassa, csak magát a megtanulandó szöveget word-be, pdf-ben, böngészőben.

Tudtok olyan ingyenes programot, ami nem demó, tehát nem jár le pár hét alatt?

Esetleg hova forduljak ilyennek?

2013. jún. 1. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!