Windows 7-en miért nem indul el a speakboard?
azért mert amikor ezt a progit írták, még sehol sem volt, a Windows 7!
vagy ezt:
Balabolka (ingyenes, magyar! 4.94 MB.)
A program tudja olvasni a vágólap tartalmát; DOC , EPUB , FB2 , HTML , ODT , PDF és RTF típusú fájlokat.
A képernyőn megjelenő szöveg menthető WAV, MP3, OGG és WMA hangfájlba.
Letölthető:
"A program számos nyelvet támogat, köztük a magyart is, így a felhasználói felület is magyarra van fordítva, illetve a beszédszintetizátor is a magyar nyelv kiejtési szabályai szerint szólal meg. Igen széleskörű beállítási lehetőség áll rendelkezésre, szabadon állíthatjuk például a beszéd sebességét, az intonációt, de többféle hangkarakter közül is választhatunk, kinek-kinek saját ízlése szerint."
Nemértem miért nemtud senki ezekről, már jó ideje keresek magyar nyelvű felolvasót és senki nemtud mondani. hát itt van:
1. chrome böngésző alatt speakit plugin tud magyarul is
2. [link]
3. espeak, installálásnál hu-t kell megadni bár kissé robot a hang
Sokan keresünk müködö SpeakBoardot, én is már sok verziót letöltöttem... megigértem magamnak hogy ha találok egy müködö verziót megosztom minden forumon ahol mások is rátalálhatnak. Maradjatok seedben...Ezt a verziót nem kell installálni, csak ekindítod, és megy.
ide regisztrálni kell
Ez is torrent, most kezdem seedelni a saját gépemröl...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sziasztok!
Jelenleg nincs gépem, de most akarok egyet venni. A Speakboardot használtam xp-n, de awin7-en nem működi.
Kérdezném, hogy tudtok-e ajánlani olyan felolvasóprogramot, ami win7-en működik. Én látok, csak lassabban olvasok, mint mások, és könnyebben tanulok, ha hallom a szöveget. Ezért nekem nem kell, hogy az ikonokat stb. felolvassa, csak magát a megtanulandó szöveget word-be, pdf-ben, böngészőben.
Tudtok olyan ingyenes programot, ami nem demó, tehát nem jár le pár hét alatt?
Esetleg hova forduljak ilyennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!