Eredeti Win 7-et csak egy saját gépre tehetjük fel?
MásnaposHegyoldal, ha te akarsz egy op. rendszert és megvárod, amig legalább 2 javitócsomagja kijön, akkor az neked sosem lesz, vagy legalábbis nem éri meg, mert kis idő mulva jön a fejlettebb széria. Az, hogy az XP-nek 3 lett, nem jelenti, hogy a W7-nek is annyi lesz.
Itt van egy hasznos kimutatás a Microsoftnak saját terékei támogatásáról, ezeket is jó tudni.
Látható, hogy a W7 2019-ig megkapja a terméktámogatást is, a W8 meg kb. 2011 közepére várható.
Nincs olyan op. rendszer, melyben hibák, rések ne legyenek, idővel ne keletkezzenek. A fejlesztők ezekre javitócsomagokat kreálnak, amelyek -ha be van kapcsolva az Update- automatikusan rátöltődnek az op. rendszerre.
A Vista valóban kegyetlen rosszra sikerült, ezért fejlesztették ki és váltottak gyorsan W7-re. Nekem nagyon bejött, nem értem azokat, akiknek nincs is ilyen és mégis szidják.
No de bármilyen op. rendszert is használnak, annak is voltak és vannak hibái.
Egyébként olyan ez, mint a gépkocsimárka. Kinek a pap, kinek a lánya. /Nekem a lánya, ha megengedi/
OFF
Amúgy én használok Win7-et is! Aki ért hozzá az látja benne a rosszat. Érdekes, hogy akik nem értenek hozzá, annak persze, hogy tetszik, hát szép nem? Ezeknek a szép==jó. SP-el amúgy nem csak biztonsági réseket javítanak, tehát érdemes megvárni egy-egy javítócsomagot. Amúgy meg pl az XP sp2 és win7 sp2 között sztem majdnem ugyan annyi idő lessz, mint az elsőleg kiadott win7 és XP között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!